16 Aralık 2011

Yeni sitelerim var ( Müziğini yarat )

İnternet alemi geniş.Aklına gelmeyecek fikirler,siteler çıkıyor karşına.Meraklıyım da yeni siteler keşfetmeye.Böyle "Yeni sitelerim var" adı altında beğendiğim sayfaları paylaşayım diyorum.Aşağıdaki sitelerde kendi müziğinizi yaratmanız mümkün.Hepsi de ayrı güzel geldi bana.En alttaki site ise bonus diyerekten başlayalım tanıtmaya.


Bu sitede karşımıza çıkan elemanların çeşitli ses yetenekleri var.Siz de bunları kullanarak eğlenceli parçalar yaratabiliyorsunuz.Oldukça eğlenceli.Bonusları da aralara serpiştirdiniz mi tadından yenmiyor.





Bu sitede 16 nota ve 256 tuştan oluşan bir tonematrix kullanıyoruz.Kullandıkça eğlenceli hale geliyor bir süre sonra çıkamaz hale geliyorsunuz.




Sıradaki sitede tonematrix tarzında lakin biraz daha geliştirilmiş.Sağ taraftan gitar,davul,vokal hatta kendi şarkınızı ekleyip remix yapma şansınız bile var.





Bu sitede Antalya sahillerine uzanmış ablalarımız "ay ay ay" sesleri eşliğinde size basit ama hoş melodiler yaratmanıza izin veriyor.Fazla takılmayın.Müziğinizi yapıp çıkın.



Bu sitede elimize ps1- org tarzı bir alet veriyorlar biz de bununla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Basit görüntüsüne aldanmayın çok başarılı çalışmalar yapanlar var.Sağ taraftaki recordings kısmından yapılan çalışmalara bakabilirsiniz.



Son sitemiz de bonus oluyor.Burada kendiniz bir şey yaratmıyorsunuz.Müzikten,oyuna,filmlerden çeşitli insan seslerine kadar bir çok yerden alınmış ses var ve bunlar da buton halinde.İlk aradığım şey ne mi oldu?Tabiki Shouryuken.



Keyifli çalışmalar.

0 yorum var: