23 Mayıs 2012

Telefonumdaki Oyunlar-1

        Telefon üzerinden fazla oyun oynayan birisi değilim ama vapurda olsun, otobüste olsun sağa sola bakmaktan daha mantıklı geliyor artık.Telefon içinde fazla oyun da tutmuyorum.Ne kadar oyun o kadar vakit kaybı.Genel olarak 3 tane oyun paylaşmayı düşünüyorum.Ayrıntıya girmeden,abartmadan.Bu arada "Yuh daha yeni mi oynuyorsun bu oyunu diyenler olabilir,onlara da Oğlum bak git! diyorum.

Head Soccer


          Şu an telefonumdaki mevcut oyunlardan birisi Head Soccer.Eğlenceli bir futbol oyunu.Güney Kore'li bir futbolcumuz var ve sırayla diğer ülkelerdeki rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz.Oyun basketbol misali hava atışı ile başlıyor.En başta zor gelebilir ama daha sonradan nasıl gol atılır,nerede durulmalı öğreniyorsunuz.Maç kazandıkça puan toplayıp kendinizi zıplama,hızlanma ve şut çekme konularında geliştirebiliyorsunuz.

         Her oyuncunun kendine ait "Fatality" bir özel şutu var.Bizim elemanınki sönük baya ama idare ediverin.Oyun çok kişili de oynanabiliyor.Bu da eğlenceli görünüyor.Maçlar 1 dakika olduğu için sıkmıyor.Tavsiye edilir.Zamanında Goal 3 vardı muz şut vardı ah ulan ah ne sarmıştık.


Rope'n Fly 3

         2. oyunum Rope'n Fly 3.Nam'ı değer "Spider Man".Elemanımızla binalara,uçan balonlara,uçaklara tutunarak ilerlemeye çalışıyoruz.Gayet kısa ve net bir oyun.Amacı belli.Herhangi bir numarası da yok.Şansına bina gelirse halatı attın yoksa yerdesin.Hızlı olmakta yarar var ve adamımızı fazla yükseklere atmamalıyız.Her binayı göremeyebiliyoruz.Ücretli versiyonunda kahramanımızı değiştirebiliyoruz.İskelet,noel baba vb.

Star Dunk

        Telefonumda futbol olur da basketbol oyunu olmaz mı mutlaka var tabii ki.Telefondan önce bir çok sitede buna benzer oyunlar görmüşsünüzdür.Yine basit ama bir o kadar da eğlenceli bir oyun Star Dunk.Telefon üzerinden elimizle yön verdiğimiz topları basket yapmaya ve puan toplamaya çalışıyoruz.Panya dediğimiz yeri 4 parçaya bölünmüş.Hepsine çarptığımız zaman çeşitli şut özellikleri ile karşılaşıyorsunuz.3'lü top,yanan top gibi.

          Elbette bu oyuna da para verdiğiniz takdirde çeşitli özelliklerden yararlanabiliyorsunuz.Toplarınızı değiştirebiliyorsunuz.Her topun da kendi özelliği var.Arka planı değiştirebiliyorsunuz.Çok kişili oynama yönü de rekabetinizi artırabilir.

3 oyunu kısaca anlattım.İyi eğlenceler o zaman.

0 yorum var: